Ehitustrust ja Tallinna Ehitustrust ehitavad Pärnu Ühishoone

Ehitustrust ja Tallinna Ehitustrust konsortsiumis ning Riigi Kinnisvara sõlmisid lepingu Pärnu Ühishoone projekteerimis-ehitustöödeks. Tööde lepinguline maksumus on 19,7 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks.

Foto: Novarc Group

Rajatav ühishoone kompleks on kavandatud Siseministeeriumi haldusala asutuste tarbeks. Kompleksi uutesse hoonetesse Tammsaare pst 61 ja Tammsaare pst 70 kinnistutel kolivad Politsei‐ ja Piirivalveameti, Päästeameti, Häirekeskuse, Siseministeeriumi infotehnoloogia‐ ja arenduskeskuse (SMIT) ning Sotsiaalkindlustusameti ohvriabi töö‐ ja teenistusruumid.

Lisaks ühishoonele planeeritakse kinnistutele vajalikud abihooned koos nende juurde kuuluva platsi, piirdeaia ning vajalike kommunikatsioonidega. Tööde käigus rekonstrueeritakse Tammsaare puieestee kinnistute piires ning Tammsaare puiestee ja Riia maantee ristmik.

Hoonete kompleksi suletud netopind on kokku 12 789 ruutmeetrit. Tööd lõpetatakse ja antakse üle 2021. aasta esimeses kvartaliks. Hoone peaprojekteerija on Novarc Group.

Pärnu Ühishoone ehitust hakkab juhtima Ehitustrusti projektijuht Jaano Tootsi.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785