Autor: Ehitusuudised • 22. mai 2019

Ehitustrust ja Tallinna Ehitustrust ehitavad Pärnu Ühishoone

Ehitustrust ja Tallinna Ehitustrust konsortsiumis ning Riigi Kinnisvara sõlmisid lepingu Pärnu Ühishoone projekteerimis-ehitustöödeks. Tööde lepinguline maksumus on 19,7 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks.
Foto: Novarc Group

Rajatav ühishoone kompleks on kavandatud Siseministeeriumi haldusala asutuste tarbeks. Kompleksi uutesse hoonetesse Tammsaare pst 61 ja Tammsaare pst 70 kinnistutel kolivad Politsei‐ ja Piirivalveameti, Päästeameti, Häirekeskuse, Siseministeeriumi infotehnoloogia‐ ja arenduskeskuse (SMIT) ning Sotsiaalkindlustusameti ohvriabi töö‐ ja teenistusruumid.

Lisaks ühishoonele planeeritakse kinnistutele vajalikud abihooned koos nende juurde kuuluva platsi, piirdeaia ning vajalike kommunikatsioonidega. Tööde käigus rekonstrueeritakse Tammsaare puieestee kinnistute piires ning Tammsaare puiestee ja Riia maantee ristmik.

Hoonete kompleksi suletud netopind on kokku 12 789 ruutmeetrit. Tööd lõpetatakse ja antakse üle 2021. aasta esimeses kvartaliks. Hoone peaprojekteerija on Novarc Group.

Pärnu Ühishoone ehitust hakkab juhtima Ehitustrusti projektijuht Jaano Tootsi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785