Uudised
Ainult tellijale

Mihkel Tüür: ehituses pööratakse regionaalsetele küsimustele liiga vähe tähelepanu

Arhitekt Mihkel Tüüri sõnul oleks hoonete säästlikkusest rääkides mõistlik lahus hoida kahte aspekti: majanduslik ehk kui palju sellega raha kokku hoitakse ja looduse säästmine. Lisaks tasuks ehitamisel rohkem mõelda regionaalsetele aspektidele.

Foto: Postimees/Scanpix

Mihkel Tüür oli aasta tagasi, mil liginullenergianõuetest seoses nende kohustuslikuks muutumisega palju räägiti, selle teema suhtes üsna kriitiline. Raadiosaates “Eetris on ehitusuudised” nentis arhitekt, et on tore, et võrreldes aastataguse olukorraga on teemavaldkond märksa paremini läbi räägitud. Kui varem oli tema hinnangul terminoloogiline osa nihkes – ühed rääkisid ühtedest ja teised teistest mõistetest, siis nüüd on olukord selgem.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785