Autor: Urve Vilk • 2. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusmaterjalide tootja: soovime stabiilsust

Bauroc juhataja ja Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu juhatuse liige Ivar Sikk jagas konverentsil Säästlik Hoone 2019 tootjapoolset vaadet energiatõhususe teemale, tunnistades, et ehitusmaterjalide tootjana peab olema pidevate energiatõhususe alaste arengutega kursis, mis pole kõige lihtsam ülesanne.
Ivar Sikk
Foto: Eiko Kink

“Tootjad tahaksid tegeleda tootmisega,” nentis Sikk, et sellest hoolimata peab hoidma end asjadega kursis, kuna kliendid küsivad, kas ühest või teisest tootest ikka saab A klassi maja ehitada või mitte.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785