Uudised
Ainult tellijale

Ehitusmaavarade kriis hiilib lähemale

Ehitussektori soodne pärituul on toonud kaasa ka ehitusmaavarade suurenenud tarbimise, viimane omakorda põhjustab muret maavarade varustuskindluse pärast. Kõige perspektiivikamate varudega Harku ja Jõelähtme vallad ei soovi lasta oma elukeskkonda kaevanduste laiendamistega reostada, pealegi on ühe kaevanduse territooriumile plaanitud hoopis riiklik kaitseala.

Viimase ülevaate maavarade varustuskindlusest olukorrast Harjumaal annab Eesti Geoloogiateenistuses 2018. aastal majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi tellimusel valminud uurimistöö „Ehitusmaavarade levik, kaevandamine ja kasutamine Harju maakonnas“.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785