Uudised
Ainult tellijale

Rand: probleemiks on vaid poolillegaalid

Ehitusettevõtja Raivo Rand.  Foto: Raul Mee

Ehitusettevõtjate liidu juhatuse esimehe Raivo Ranna ja EKRE liikmest aja­­loolase Jaak Valge seisukohad võõrtööjõu kohta on risti vastupidised – Ranna meelest on probleemiks vaid (pool)illegaalid, Valge aga on eitaval seisukohal kogu võõrtööjõu suhtes, tehes erandi vaid tippspetsialistidele.

Just sel põhjusel olid mõlemad mehed kutsutud eilsesse Äripäeva raadio debatisaatesse “Kuum tool”. “Ma kujutan ette, et sellest võib huvitav vestlus tulla, sest mina tunnen majandust ja rahvastikku abstraktsel, lugupeetud vestluspartner aga praktilisel tasemel,” ütles Valge alustuseks. Peatselt selgus, et praktik ja teoreetik on ühel meelel vähemalt kõrgelt kvalifitseeritud võõrtööjõu suhtes – kummalgi pole pretensioone selliste inimeste Eestisse toomisel.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785