Autor: Ken Rohelaan • 15. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitaja Soomes: Eestis on vähem pettureid

Ehitus Helsingis.
Foto: Andres Haabu
Eesti elukutseline ehitaja maalib Helsingi ehitusturust sünge pildi: alltöövõtjaid petetakse ja arveid ei maksta, kirjutab Kauppalehti.

Eestlasest projekti- ja hankejuht Valdur Rebane on Soome ehitussektoris töötanud viimased 20 aastat. Betoonitöödele spetsialiseeruv Rebane töötab oma sõbrale kuuluvas ettevõttes AlparLux ja teeb vahel töid ka eraisikuna. Rebane on ka ise olnud varem ehitusettevõtete omanik ning kunagi saanud ettevõtluskeelu. Nüüd tegutseb ta peamiselt Helsingis. Ta on pettunud, mis suunas arenevad ehitusturu mängureeglid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785