Autorid: Lauri Leet, kaasautor, Urve Vilk • 11. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

T1 sundis ehitajad tõukerattaid soetama

Eelmise aasta lõpus avatud kaubandus- ja meelelahutuskeskus T1 Mall of Tallinn on pealinna ühel suuremal tuiksoonel – Peterburi maantee alguses – asuv kaubandust, meelelahutust ning uudset arhitektuuritunnetust siduv keskus, mille ehitus kestis mitu aastat. Nüüd kui katusele on paigaldatud ka hoone lõplikku valmimist kuulutav vaateratas, teeme tagasivaate suurobjekti ehitusele.
Foto: Photographer Tiit Veermae

Kuidas oli pikka tööprotsessi juhtida ja millised olid ehitamise keerukamad hetked, kirjeldas raadiosaates “Eetris on ehitusuudised” ASi Merko Ehitus Eesti objektijuht Tanel Ojang.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785