Ehitusuudised  • 10 aprill 2019

Kaitseministeerium uurib ettevõtjate huvi PPP-projektide vastu

Kaitseministeerium ja Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus korraldavad 23. aprillil infopäeva arendajatele ja ehitajatele. Infopäeva eesmärk on välja selgitada, kas ettevõtjatel on huvi ehitada Kaitseväele majutushooneid era- ja avaliku sektori koostööprojektina (PPP-projektina).

Foto: Andras Kralla

Esmalt tuleb infopäeval arutlusele ja tutvustusele majutushoone rajamine Tapal teenivatele tegevväelastele. Tutvustatakse ka Kaitseväe vajadusi ja esialgseid lähteandmeid ning vastatakse kohapeal tekkivatele küsimustele.

"Et riigil oleks võimalik otsustada, kuidas ja mis projektidega edasi minna, on oluline, et pärast infopäeva esitaksid osalevad ettevõtjad ka ligikaudse hinna, millega riik peab sellise projekti puhul üürimaksetena arvestama," ütles Riigi Kaitseinvesteeringute Keskuse kommunikatsioonijuht Ingrid Mühling.

Infopäev toimub 23. aprillil kell 10.00 Kaitseministeeriumi pressiruumis, Sakala tn 1. Kaitseministeerium palub osalejatel registreeruda saates selleks oma nime, ametikoha ja isikukoodi e-posti aadressile Sten-Patrick.Kreek@kaitseministeerium.ee hiljemalt 18. aprilliks.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785