Autor: Ehitusuudised • 10. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaitseministeerium uurib ettevõtjate huvi PPP-projektide vastu

Kaitseministeerium ja Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus korraldavad 23. aprillil infopäeva arendajatele ja ehitajatele. Infopäeva eesmärk on välja selgitada, kas ettevõtjatel on huvi ehitada Kaitseväele majutushooneid era- ja avaliku sektori koostööprojektina (PPP-projektina).

Foto: Andras Kralla

Esmalt tuleb infopäeval arutlusele ja tutvustusele majutushoone rajamine Tapal teenivatele tegevväelastele. Tutvustatakse ka Kaitseväe vajadusi ja esialgseid lähteandmeid ning vastatakse kohapeal tekkivatele küsimustele.

"Et riigil oleks võimalik otsustada, kuidas ja mis projektidega edasi minna, on oluline, et pärast infopäeva esitaksid osalevad ettevõtjad ka ligikaudse hinna, millega riik peab sellise projekti puhul üürimaksetena arvestama," ütles Riigi Kaitseinvesteeringute Keskuse kommunikatsioonijuht Ingrid Mühling.

Infopäev toimub 23. aprillil kell 10.00 Kaitseministeeriumi pressiruumis, Sakala tn 1. Kaitseministeerium palub osalejatel registreeruda saates selleks oma nime, ametikoha ja isikukoodi e-posti aadressile [email protected] hiljemalt 18. aprilliks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785