Autor: Andras Kralla • 4. aprill 2019

Galerii: Eesti Ehitab suurem kui kunagi varem

Veekindlate akutööristade väljanäitus.
Foto: Andras Kralla
Eile algas Eesti suurim ehitusmess Eesti Ehitab 2019, kuhu kogunes ligi 300 ehitamisega või ehitusmaterjalidega seotud ettevõtet. Mess toimub juba 21 korda.

„Ehitusvaldkonna erialamess keskendub innovaatiliste tehnoloogiate ja muude ehitajate jaoks oluliste teemade avamisele,“ ütles Eesti Ehitab 2019 messi projektijuht Epp Sultsmann. „Ehitusmaterjalide tootjad ja maaletoojad jagavad uusimat oskusteavet ja kogemusi.“

„Kuna ehitusvaldkond areneb väga kiiresti, on ehitusmess vajalik nii ehitajatele kui oma kodu ehitamist plaanivatele inimestele,“ tõdes Sultsmann. „Mess on kindlasti parim uute ehitusalaste teadmiste ammutamise koht Eestis, siit leiab vajaliku info nii ehitusvaldkonna professionaal kui oma kodu ehituse ja renoveerimisega tegelev majaomanik.“

Messikeskusese 4 statsionaarset halli, spetsiaalselt ehitusmessiks püstitatud kerghall ning avaväljakud mahutavad sel aastal ligi 300 messil osaleva ettevõtte väjapaneku. Suurimate väljapanekutega osalevad käesoleval aastal Saint Gobain Ehitustooted AS, Vennad-Dahl AS, Velux AS, , Espak AS, Balteco AS, Airwave AS, Lasita Aken AS, Wienerberger AS, Paroc AS EM-Serv jne.

Rahvusvahelised eksponendid tulevad Eesti Ehitab 2019 messile oma toodetega välja Šveitsist, Prantsusmaalt, Norrast, Saksamaalt, Ukrainast, Poolast, Leedust, Lätist ja Soomest.

“Mitmekümne välismaise ettevõtete tung Eesti suurimale ehitusmessile oma tooteid pakkuma näitab nende kestvat suurt huvi Eesti ehitusturu ja Eesti ehitusettevõtete vastu,“ ütles Eesti Ehitab 2019 messi projektijuht Epp Sultsmann

Ehitusmess Eesti Ehitab 2019. Foto: Andras Kralla
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785