Galerii: Eesti Ehitab suurem kui kunagi varem

Veekindlate akutööristade väljanäitus.  Foto: Andras Kralla

Eile algas Eesti suurim ehitusmess Eesti Ehitab 2019, kuhu kogunes ligi 300 ehitamisega või ehitusmaterjalidega seotud ettevõtet. Mess toimub juba 21 korda.

„Ehitusvaldkonna erialamess keskendub innovaatiliste tehnoloogiate ja muude ehitajate jaoks oluliste teemade avamisele,“ ütles Eesti Ehitab 2019 messi projektijuht Epp Sultsmann. „Ehitusmaterjalide tootjad ja maaletoojad jagavad uusimat oskusteavet ja kogemusi.“

„Kuna ehitusvaldkond areneb väga kiiresti, on ehitusmess vajalik nii ehitajatele kui oma kodu ehitamist plaanivatele inimestele,“ tõdes Sultsmann. „Mess on kindlasti parim uute ehitusalaste teadmiste ammutamise koht Eestis, siit leiab vajaliku info nii ehitusvaldkonna professionaal kui oma kodu ehituse ja renoveerimisega tegelev majaomanik.“

Messikeskusese 4 statsionaarset halli, spetsiaalselt ehitusmessiks püstitatud kerghall ning avaväljakud mahutavad sel aastal ligi 300 messil osaleva ettevõtte väjapaneku. Suurimate väljapanekutega osalevad käesoleval aastal Saint Gobain Ehitustooted AS, Vennad-Dahl AS, Velux AS, , Espak AS, Balteco AS, Airwave AS, Lasita Aken AS, Wienerberger AS, Paroc AS EM-Serv jne.

Rahvusvahelised eksponendid tulevad Eesti Ehitab 2019 messile oma toodetega välja Šveitsist, Prantsusmaalt, Norrast, Saksamaalt, Ukrainast, Poolast, Leedust, Lätist ja Soomest.

“Mitmekümne välismaise ettevõtete tung Eesti suurimale ehitusmessile oma tooteid pakkuma näitab nende kestvat suurt huvi Eesti ehitusturu ja Eesti ehitusettevõtete vastu,“ ütles Eesti Ehitab 2019 messi projektijuht Epp Sultsmann

Ehitusmess Eesti Ehitab 2019. Foto: Andras Kralla  
Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785