Autor: Ehitusuudised • 27. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maailma suurim 3D-printer hakkab printima kahekorruselist maja

Meie soov selle projektiga on veenda Flaami ehitustööstust praktilisel moel uuendusliku tehnoloogia väärtuses, ütlesid Belgias Westerlos asuva jätkusuutlikkuse ja innovatsioonikeskuse Kamp C esindajad pressiteates.
Foto: Kamp C

Kuigi 3D-printimine on laialdast tähelepanu pälvinud kogu maailmas, läheb esimese elamu 3D-printimiseni veel aega. “Sellele vaatamata kogub 3D-tehnoloogia areng kiirust,” ütles Kai Van Bulck, kes esindab Kamp C-d projektis, mille eesmärk on tutvustada Flaami ehitustööstusele 3D-printimise tehnoloogiat. Ettevõtmises mängib võtmerolli eelmise aasta lõpul Westerlo keskusele soetatud betooniprinter, millega kavatsetakse elamute printimist katsetama hakata.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785