Ehitusuudised  • 27 märts 2019
Uudised
Ainult tellijale

Maailma suurim 3D-printer hakkab printima kahekorruselist maja

Meie soov selle projektiga on veenda Flaami ehitustööstust praktilisel moel uuendusliku tehnoloogia väärtuses, ütlesid Belgias Westerlos asuva jätkusuutlikkuse ja innovatsioonikeskuse Kamp C esindajad pressiteates.

Foto: Kamp C

Kuigi 3D-printimine on laialdast tähelepanu pälvinud kogu maailmas, läheb esimese elamu 3D-printimiseni veel aega. “Sellele vaatamata kogub 3D-tehnoloogia areng kiirust,” ütles Kai Van Bulck, kes esindab Kamp C-d projektis, mille eesmärk on tutvustada Flaami ehitustööstusele 3D-printimise tehnoloogiat. Ettevõtmises mängib võtmerolli eelmise aasta lõpul Westerlo keskusele soetatud betooniprinter, millega kavatsetakse elamute printimist katsetama hakata.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785