Autorid: Lauri Leet, kaasautor, Urve Vilk • 25. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mis kasu on BIMist materjalitootjal?

Foto: Raul Mee, fotograaf
Ehitusinsener ja TuLiTec asutajaliige Taavi Liiv rääkis saates “Eetris on ehitusuudised”, et ka ehitusmaterjalide tootjail on rohkelt võimalusi mudelprojekteerimisest kasu lõigata.

Digitaalne tootekataloog on tootja jaoks turundustööriist, millega jõutakse oma toodetega kõigi projekteerijateni terves maailmas. Samas aitab digitaliseerimine projekteerimisprotsessi efektiivsemaks muuta – projekteerijal on võimalik kataloogist alla laadida valmis 3D-detailid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785