Uudised
Ainult tellijale

Rail Baltica projekteerimisel hinnatakse ka keskkonnamõjusid

Rail Baltica projekt on jõudmas järgmisse etappi – 2019. aastal on algamas põhiprojekteerimine. Paralleelselt põhiprojekti valmimisega taotlevad Rail Baltica raudteeprojekti arendajad täiendavat keskkonnamõjude hindamist.

Rail Baltica meeskond esitas veebruaris Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Ametile taotluse keskkonnamõjude hindamise algatamiseks. Kuna põhiprojekt võib paiguti tingida hilisema täiendava keskkonnamõju hindamise vajaduse, on mõistlik hindamine viia läbi juba põhiprojekti koostamise ajal. Rail Baltic Estonia keskkonnajuhi, Roland Müüri, sõnul annab see võimaluse varakult välja töötada optimaalsed lahendused ning on ühtlasi mõistlik lähenemine ka projekti ajakava silmas pidades.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785