Autor: Ehitusuudised • 8. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Galerii: vaata pilte Ehituse Tehnoloogiakonverentsilt

22. veebruaril toimus Tallinna Loomaaia Keskkonnahariduskeskuses Ehituse ja Tehnoloogiakonverents alapealkirjaga „Aeg on raha, ehitame ja projekteerime efektiivsemalt.“
Foto: Raul Mee, fotograaf

Kolmandat korda toimunud tehnoloogiakonverentsil räägiti muu hulgas BIM-i rakendamisest tulevikus, kuidas muuta projekteerimisprotsessi huvitavamaks ja milliseid virtuaalreaalsuse lahendusi saab ehitusvaldkonnas kasutada.

Suurt huvi pälvisid kogemuslood Tallinna lennujaama parkimismaja ja Viimsi riigigümnaasiumi valmimisest. Konverentsil sai kuulata ka kahe ehitusvaldkonnaga seotud teadustöö ülevaadet.

Vaata ülevaatliku galeriid konverentsipäevast. Fotod tegi Raul Mee

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785