Autor: Ehitusuudised • 8. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Digitaalehituse klastri aseesimees Virgo Sulakatko.
Foto: Raul Mee

Digitaalehituse klaster kutsub liituma

Digitaalehituse klastri vastvalitud juhatus jaotas omavahel vastutusvaldkonnad ja kutsub uusi liikmeid klastriga liituma.

Klastri juhatuse esimeheks valiti Madis Avi (Sirkel & Mall) ja aseesimeheks Virgo Sulakatko (Novarc Group). Innovatsiooni valdkonna eest vastutab Hele-Mai Metsal (Tallinna Sadam), ehitussektori suunamise valdkonna eest Tiit Hion (Hades Geodeesia), kompetentside arendamise valdkonna eest Miina Karafin (Nordecon), kultuuri ja kommunikatsiooni valdkonna eest Andres Ojari (EKA) ja koostöö eest Martin Polikarpus (Siga Cover).

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785