Teraviljade aretuskeskuse ehitab Ehitustrust

Foto: RKAS

Eesti Taimekasvatuse Instituudi Teraviljade Aretuskeskusele asetasid 22. veebruaril nurgakivi maaeluminister Tarmo Tamm, Riigi Kinnisvara aktsiaseltsi juhatuse esimees Kati Kusmin, Eesti Taimekasvatuse Instituudi direktor Mati Koppel, Jõgeva vallavolikogu esimees Raivo Meitus ning AS Ehitustrusti juhatuse esimees Kaido Somelar.

1,8 miljonit eurot maksma mineva Eesti Taimekasvatuse Instituudi teraviljade aretuskeskuse ehitustööd on plaanis lõpetada 2019. aasta sügisel.

Hoone ehitavad valmis Ehitustrust AS ja OÜ Tallina Ehitustrust, projekteerija oli BOA OÜ.

Kinnistul paiknev olemasolev vana katlamaja lammutatakse, selle asemele rajatakse tänapäevastele tingimustele vastav teraviljade aretuskeskus. Säilitamaks kinnistu varasemat olemust ja tähtsust kohalikule kogukonnale, rekonstrueeritakse kinnistul paiknev vana katlamaja korsten.

AS Ehitustrusti juhatuse esimees Kaido Somelar lisas, et Jõgeva asub Eesti põllumajanduse tuiksoonel ja seda enam on Ehitustrustil hea meel oma panus anda piirkonna arengule. „Eesmärk on ju alati, et lõpptarbija rahul oleks ja täna me ka nii töötame,“ ütles Kaido Somelar. 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785