Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 4. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teraviljade aretuskeskuse ehitab Ehitustrust

Foto: RKAS
Eesti Taimekasvatuse Instituudi Teraviljade Aretuskeskusele asetasid 22. veebruaril nurgakivi maaeluminister Tarmo Tamm, Riigi Kinnisvara aktsiaseltsi juhatuse esimees Kati Kusmin, Eesti Taimekasvatuse Instituudi direktor Mati Koppel, Jõgeva vallavolikogu esimees Raivo Meitus ning AS Ehitustrusti juhatuse esimees Kaido Somelar.

1,8 miljonit eurot maksma mineva Eesti Taimekasvatuse Instituudi teraviljade aretuskeskuse ehitustööd on plaanis lõpetada 2019. aasta sügisel.

Hoone ehitavad valmis Ehitustrust AS ja OÜ Tallina Ehitustrust, projekteerija oli BOA OÜ.

Kinnistul paiknev olemasolev vana katlamaja lammutatakse, selle asemele rajatakse tänapäevastele tingimustele vastav teraviljade aretuskeskus. Säilitamaks kinnistu varasemat olemust ja tähtsust kohalikule kogukonnale, rekonstrueeritakse kinnistul paiknev vana katlamaja korsten.

AS Ehitustrusti juhatuse esimees Kaido Somelar lisas, et Jõgeva asub Eesti põllumajanduse tuiksoonel ja seda enam on Ehitustrustil hea meel oma panus anda piirkonna arengule. „Eesmärk on ju alati, et lõpptarbija rahul oleks ja täna me ka nii töötame,“ ütles Kaido Somelar. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785