28. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Patrik Schumacher: tehisintellekt ei asenda arhitekti

Foto: Raul Mee
Legendaarse visionäärist arhitekti Zaha Hadidi asutatud arhitektuuribüroo Zaha Hadid Architects tegutseb ülekogu maailma. Patrick Schumacher liitus bürooga 1988. aastal ja töötas koos Zaha Hadidiga edukaarhitektide ja äripartnerite duona üle mitmekümne aasta, olles maailmakuulsate, Zaha Hadidi loominguleomaste voolujooneliste ehitiste üks autoreid.

Zaha Hadidi ootamatu surma järel mõni aasta tagasi võttis ta büroo juhtimise ainsa partnerina üle. Schumacher pidas eelmise aasta detsembris Tallinnas avaliku loengu arhitektuuri panusest inimvabaduse arengusse.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785