Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 14. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Annelinna tervisekeskus jõudis nurgakivini

Mapri Ehituse juht Tarmo Roos, Anne Medicali juht Marleen Marg ja Tartu linnapea Urmas Klaas.
Foto: Mapri Ehitus
Kaasaegne esmatasandi tervisekeskus Tartus Annelinnas sai eile nurgakivi. Mõisavahe 34b//34c kerkiva kompleksi arendaja on Anne Medical ning ehitaja Mapri Ehitus. Projekti esimene etapp saab valmis käesoleva aasta juulis ning teine etapp novembris.

Tarmo Roos, Mapri Ehituse tegevjuht ütles, et tervisekeskuste võrgustik toob teenused inimestele lähemale ja nii saadakse enamik teenuseid samast kohast. “Meil Mapri Ehituses on praegu beebibuum ja me tunneme oma nahal, kui vajalik on tervishoiuteenuste kvaliteedi tõstmine,” rääkis Roos.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785