Autor: Ehitusuudised • 9. jaanuar 2019
Haabersti viadukti ehitustööd valmisid Nordeconil oktoobris 2018.
Autor: Andras Kralla

Nordeconi tütar sai uue juhatuse liikme

Nordeconi tütarettevõtte Tariston nõukogu nimetas uueks juhatuse liikmeks Argo Kotsari, kes hakkab vastutama Taristoni teedeehituse ning asfaltbetooni tootmise ja paigalduse valdkonna eest.

Argo Kotsaril on pikaajaline juhtimiskogemus teede- ja taristuehituse valdkonnas. Ta on töötanud aastatel 2001 – 2011 Nordeconi kontsernis erinevatel teedeehitusega seotud juhtivatel ametikohtadel ning seejärel sektori teistes ettevõtetes, viimati aastatel 2015 – 2018 Viaston Infra OÜ juhatuse liikmena. Kotsar on õppinud Tallinna Tehnikaülikoolis transpordiehitust ja Estonian Business School`is ettevõtlust ja ärijuhtimist. Argo Kotsar ei oma Nordecon AS’i aktsiaid.

Alates 7. jaanuarist jätkab Tariston AS’i juhatus kaheliikmelisena: Kaspar Kaldjärv (juhatuse esimees) ja Argo Kotsar (juhatuse liige).

Alates jaanuarist koondub Nordeconi kontserni rajatiste valdkonna oma jõududega tehtav töö Taristoni kooseisu. Muudatuse eesmärgiks on valdkonna ühtse juhtimise kaudu ressursside efektiivsem kasutus ning ettevõtte konkurentsivõime ja kasumlikkuse tõstmine, teatas ettevõte.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785