Autor: Ehitusuudised • 7. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuressaares algasid WOW! Keskuse ehitustööd

Täna hommikul algasid Kuressaares Saaremaa uue turismimagneti, WOW! pereatraktsioonikeskuse ehitustööd.
WOW! Keskuse eskiis
Foto: KAOS Arhitektid OÜ

Keskusesse rajatakse lisaks erinevatele ajaveetmise atraktsioonidele suur Comarketi toidu- ja esmatarbekauplus ning 24-7fitness.ee spordiklubi. Ehitis kerkib Kuressaare Merikotka piirkonda ja avab külastajatele uksed 1. mail 2020.

Keskuse arendaja Tulik Invest OÜ ja turismiasjatundjad prognoosivad juba esimesel tegutsemisaastal pereatraktsioonikeskusele vähemalt 80 000 külastajat.

WOW! Keskuse ehitab Korberi OÜ, ehitusjärelevalvet teostab East OÜ. Pereatraktsioonikeskuse rajamist toetab EAS ning kontseptsiooni aitasid arendajal välja töötada BDA Consulting OÜ ja KAOS Arhitektid OÜ.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785