Mapril valmis farm 1200 lüpsilehmale

Foto: Mapri

Pärnumaal sai valmis Selja laudakompleks, kuhu Estoveriga seotud omanikud investeerisid 1,8 miljonit eurot. Uuendatud farmis on kohti 1200 lüpsilehmale. Laudakompleksi ehitas Mapri Ehitus, projekteerija oli Pekko Projekt.

“Selja lauda ehitamisel oli meie jaoks suurim väljakutse lühike ehitusperiood, sest uue lauda ehitustööd algasid augustis ning loomad kolisid oma uude koju juba detsembris.  Ligi 7000 m2 hoone püstitamine napi 4 kuuga on võimalik vaid tänu heale planeerimisele ning projektimeeskonna laitmatule tööle ja jõupingutustele. Hea oli tõdeda, et Selja OÜ meeskond oli projekti enda jaoks detailideni läbi mõelnud ning ehituse käigus puudus vajadus ehitusprojekti muutmiseks,” ütles Margus Väärsi, Mapri Ehitus OÜ müügidirektor.

Viimase seitsme aastaga on Mapri Ehitusel valminud rohkelt lautu, teraviljakomplekse ja muid põllumajandusehitisi. Ettevõtte suurimad põllumajandusega seotud objektid on täna  Weiss OÜ laudakompleksi II etapp Pärnumaal ning lähiajal valmiv Kaiu LT OÜ lüpsikarjafarmi laiendus Raplamaal.

Mapri Ehituse 2017. aasta ehitustööde maht oli 63,5 miljonit eurot, ettevõte annab tööd ligi 100 inimesele.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785