Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 11. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mapril valmis farm 1200 lüpsilehmale

Foto: Mapri
Pärnumaal sai valmis Selja laudakompleks, kuhu Estoveriga seotud omanikud investeerisid 1,8 miljonit eurot. Uuendatud farmis on kohti 1200 lüpsilehmale. Laudakompleksi ehitas Mapri Ehitus, projekteerija oli Pekko Projekt.

“Selja lauda ehitamisel oli meie jaoks suurim väljakutse lühike ehitusperiood, sest uue lauda ehitustööd algasid augustis ning loomad kolisid oma uude koju juba detsembris.  Ligi 7000 m2 hoone püstitamine napi 4 kuuga on võimalik vaid tänu heale planeerimisele ning projektimeeskonna laitmatule tööle ja jõupingutustele. Hea oli tõdeda, et Selja OÜ meeskond oli projekti enda jaoks detailideni läbi mõelnud ning ehituse käigus puudus vajadus ehitusprojekti muutmiseks,” ütles Margus Väärsi, Mapri Ehitus OÜ müügidirektor.

Viimase seitsme aastaga on Mapri Ehitusel valminud rohkelt lautu, teraviljakomplekse ja muid põllumajandusehitisi. Ettevõtte suurimad põllumajandusega seotud objektid on täna  Weiss OÜ laudakompleksi II etapp Pärnumaal ning lähiajal valmiv Kaiu LT OÜ lüpsikarjafarmi laiendus Raplamaal.

Mapri Ehituse 2017. aasta ehitustööde maht oli 63,5 miljonit eurot, ettevõte annab tööd ligi 100 inimesele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785