Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 4. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordecon omandab Rootsis tegutseva tütarettevõtte

Foto: Raul Mee
Nordeconi nõukogu tegi otsuse omandada 40%’line osalus SWENCN OÜs. Tehingu eesmärk on täisosaluse omandamine Nordecon ASi jaoks olulisel Rootsi turul turul tegutsevas tütarettevõttes SWENCN OÜ, teatas ettevõte börsile.

AS’ile Luksusjaht kuuluv 40%’line osalus SWENCN OÜ’s omandatakse 42 000 Nordeconi oma aktsia eest. Tehingu väärtus on 41 034 eurot arvestusega, et Nordeconi oma aktsia väljalaskehind on 0,977 eurot aktsia kohta.

Tehingu tulemusena saab Nordecon AS’ist SWENCN OÜ 100% osanik. SWENCN OÜ omab 100% Nordeconi kontserni kuuluva Rootsis registreeritud ja tegutseva ehituse peatöövõtu ettevõtte SWENCN AB aktsiatest. 

Tehingujärgselt nimetatakse SWENCN AB uueks juhatuse liikmeks Gerd Müller ja asendusliikmeks Maret Tambek. SWENCN AB juhatus jätkab koosseisseisus Priit Luman (liige), Gerd Müller (liige) ja Maret Tambek (asendusliige). Uute juhatuse liikmete ametisse nimetamisega lõppevad seniste juhatuse liikmete Sven Lennart Alpståli ja Pär Oskar Wilhelm Lundebergi volitused.

SWENCN OÜ 40% osaluse omandamine ja muudatused SWENCN AB juhatuse kooseisus on plaanitud teostada 2018. aasta detsembrikuu jooksul.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785