Aasta ehitaja 2018 on Jaano Tootsi

Jaano Tootsi
Jaano Tootsi

Eesti Ehitusettevõtjate Liit (EEEL) kuulutas sügiskonverentsil „Kuidas edasi?“ välja konkursi „Aasta Ehitaja 2018“ võitja, kelleks osutus aktsiaseltsi Ehitustrust projektijuht Jaano Tootsi. Võidu tõid Arvo Pärdi Keskuse ehitustööd.

„Aasta Ehitaja 2018“ konkursi võitja, suurte kogemustega projektijuhi Jaano Tootsi eestvedamisel valminud Arvo Pärdi Keskusest on saanud tõeline maamärk mitte ainult maailmakuulsa maestro loomingu kiituseks, vaid ka insenertehnilises mõttes. Suurepärane saavutus Eesti ehitusmaastikul!“ kommenteeris Eesti Ehitusettevõtjate Liidu tegevdirektor ja konkursi "Aasta Ehitaja 2018" þürii esimees Indrek Peterson.

„Aasta Ehitaja 2018“ tiitlile võis esitada nii pea-kui alltöövõtu projektijuhte, kelle juhitud ehitusobjekt on valminud ajavahemikul: 2. oktoober 2017 – 1. oktoober 2018.

EEEL valis parimat ehitajat juba kümnendat aastat järjest ning konkursi eesmärk on ehitaja ameti väärtustamine ja oma ala parimate tunnustamine.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed