Autorid: Lauri Leet, kaasautor, Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 13. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusettevõtted ettevaatlikumal joonel

Foto: Raul Mee
Vaatamata viimaste aastate suurele edule, on ehitusettevõtted tuleviku suhtes pigem ettevaatlikumad, selgub värskest Äripäeva ehitusettevõtete konkurentsiraportist.

2018. aastal on ehitusmaht võrreldes eelmise aasta sama ajaga kasvanud enam kui viiendiku. Kõik märgid näitavad, et käesoleval aastal ületame ehitusmahtude vallas ka buumiajaks kuulutatud 2007. aasta taseme, kuid ehitustööde teostamise võimsus on piiri peal ja ehitusmahud eriti kasvada ei saa. Samuti on ehitajatel praeguses turuolukorras rohkem probleeme kui 2007. aastal. Kus on lahendused ja mida on ettevõtjal oodata järgmiselt ning ülejärgmiselt aastalt?

Raivo Rand räägib sellest Eesti ehituskonverentsil 27. novembril. Pane ennast kirja SIIN.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785