Uudised
Ainult tellijale

Tehasemajade tootjad seisavad teelahkmel

Foto: Andras Kralla

Tehases valmivate ehitiste tootjad on lähiajal karmi valiku ees: kas jõuliselt investeerida automatiseerimisse ning tehnoloogiasse ja seeläbi loota massiefektile või püüda arendada käsitööoskusi ja proovida turul püsida nišitoodetega?

Äripäeva teabekeskuse konkurentsiraport “Kokkupandavate ehitiste tootmine” võtab kokku nende sektori ettevõtete majandustulemused, mille müügitulu ületas vähemalt ühel aastal vahemikus 2014–2017 aastal 70 000 eurot. Eesti majanduse tegevusalade klassifikaatori (EMTAK) põhjal kuulub siia kokkupandavate puitehitiste ja nende elementide tootmisettevõtted (moodustavad enamuse), kokkupandavate betoonehitiste ja nende elementide tootmisettevõtted ning kokkupandavate metallehitiste tootmisettevõtted.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785