Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 2. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

T1 ehitustööd tähtajaks valmis ei saa

T1 ehitus.
Foto: Raul Mee
Pro Kapital teatas, et kuna ehitusgraafikus on olnud raske püsida, avatakse T1 Mall of Tallinn oktoobri asemel novembris.

Pro Kapitali teatel avatakse T1 Mall of Tallinn 8. novembril. Varem on ettevõte teatanud, et T1 avatakse oktoobris.

Pro Kapitali juhatuse liikme Allan Remmelkoore sõnul on maailma ehitusturul toimuvat arvestades olnud keeruline püsida graafikus, mis koostati siis, kui ajad ei olnud veel nii pingelised nagu praegu.

Tallinna ühel suurimal tuiksoonel Peterburi maantee alguses asuv keskus seob arendaja sõnul kokku kaubanduse, meelelahutuse ning uudse arhitektuurilise ruumitunnetuse. Keskuse 80 000 ruutmeetril on ruumi 150 kauplusele ja enam kui 30 toitlustusasutusele.

"Läbi kolme korruse kõrguv linnapark, suurlinlik terrassile rajatud restoranide talveaed, erilised heli- ja valguslahendused, loomulikult paljud uued kauplused, tipptehnoloogiaga kino ning lõpuks kogu Euroopas unikaalne vaateratas hoone katusel lisavad Tallinna igapäevaelule põnevust ja annavad turistidele täiendavat põhjust Tallinna külastada," ütles Remmelkoor.

Pro Kapital Grupi juhatuse esimees Paolo Michelozzi hinnangul elab kaubanduskeskuste tööstus kogu maailmas läbi suuri muutusi. "Pro Kapitali jaoks on tegu ühe meie suurima projektiga Baltimaades ning selle edukas lõpuleviimine on heaks signaaliks mitte ainult meie investoritele vaid kõigile, kel julgust suurelt mõelda ja luua innovaatilist," sõnas Michelozzi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785