Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 11. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordecon ehitab Pro Kapitalile Tondile kolm uut kortermaja

Kristina majade ehitus Tondi kasarmute taga.
Foto: Andras Kralla
Nordecon ja Pro Kapital Grupi kontserni kuuluv ettevõte Marsi Elu allkirjastasid lepingu, mille järgi ehitab Nordecon Kristiine City arenduspiirkonnas Sammu tänavale kolm kortermaja ning poolmaa-aluse parkla. Ehituslepingu maksumus on ligi 8 miljonit eurot, hinnale lisandub käibemaks

“Kristiine City kortermajade ehitamisega loome koos arendajaga piirkonda täiesti uue elukeskkonna,” märkis Nordecon ASi juhatuse liige Ando Voogma. “Pro Kapitali puhul on tegemist nii nõudliku kui ka teadliku tellijaga ning sellisele professionaalsele arendajale on vaid rõõm kvaliteetseid maju ehitada.”

Tegu on Kristiine City südamesse rajatavate Kristina majade kolmanda  etapiga. Esimeses etapis rajas Nordecon kolm kortermaja kokku 92 korteriga, teises etapis ehitatakse neli kortermaja 124 korteriga, millest valmis on kaks maja. Kolmandas ning Kristina majade kinnistu viimases ehitusetapis ehitatakse Sammu tänavale kolm korterimaja 92 korteriga, mille planeeritud valmimine on 2019. aasta lõpus. Nordecon alustab ehitustöödega kohe pärast ehituslepingu sõlmimist.

Kristiine City on Pro Kapitali Kristiine linnaosas arendatav uus terviklik elukeskkond. Uute majade kõrval äratatakse ellu ajaloolised hooned, mis on ehitatud 20. sajandi alguses.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785