Nordecon ehitab Sauele kortermaja

Foto: Andras Kralla

Nordecon ja Kinnistud S allkirjastasid lepingu, mille järgi ehitab Nordecon Saue linna Kuuseheki tänavale kolmekorruselise kortermaja.

Ehituslepingu maksumus on 3,5 miljonit eurot, hinnale lisandub käibemaks.

„Kuuseheki tänav 52 kortermajal on kolm maapealset ning üks maa-alune korrus, kokku tuleb majja 48 2–4toalist korterit,“ rääkis Nordecon ASi juhatuse liige Ando Voogma. „Korterelamu on A-energiaklassist, mis tähendab, et tegemist on energiasäästliku elumajaga. Majale tulevad ka päikesepaneelid ning elektriautode laadimiskohad.“

Kuuseheki 52 maja on teine etapp Kuuseheki elurajoonis, kuhu valmib kokku kolm uut elumaja. Ehitusleping hõlmab Kuuseheki tn 52 korterelamu ja välistrasside projekteerimis- ja ehitustööd. Nelja trepikojaga majal on 4155 m2 bruto- ning 3500 m2 netopinda. Ehitustööd algavad septembri keskel, maja valmib 2019. aasta novembri lõpuks.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785