Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 2. september 2018

Nõmmel avas uksed Pääsküla koolihoone

Autor: Tallinna Linnavalitsus

Tarkusepäeval avati pidulikult Tallinna Pääsküla Kooli ja Tallinna Nõmme Huvikooli uus ühine maja, mille ehitasid ehitasid RAMM Ehitus ja Mitt & Perlebach.

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul on erinevus vana ja uue vahel tohutu suur. „Uus võimla on Nõmme suurim,“ rääkis Belobrovtsev.

Ehitustöid alustati eelmise aasta suvel Pääsküla kooli hoone kahe amortiseerunud korpuse lammutamisega. Nende asemele ehitati täismõõtmetes spordisaal, aeroobika- ja jõusaalid, samuti olme- ja administratiivhoone aula, muusikaklasside, rekreatsiooniala, söökla ja garderoobiga.

Vanast hoonest säilis Põllu tänava äärne neljakorruseline õppehoone, kuhu ehitati enamik klassiruume. Kuna territoorium on piisavalt suur, otsustas Tallinna linnavalitsus sinna rajada ruumid ka Nõmme huvikooli (endise nimega Nõmme noortemaja) tegevuse laiendamiseks. Huvikool sai kolmele korrusele ligikaudu 2500 ruutmeetri jagu uusi klassi- ja tegevusruume, sealhulgas muusikaklassid, aeroobika- ja tantsusaal, meisterdamise töökojad ja palju muud.

Ehitustööd ja sisustamine läksid linnale maksma üle 9,1 miljoni euro. 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785