Autor: Ehitusuudised • 6. juuli 2018

Ehitustrust AS sõlmis Tallinna Ülikooliga Ursa õppehoone ehitustööde lepingu

29 juunil sõlmisid Ehitustrust AS ja Tallinna Ülikool riigihanke tulemusena ehituslepingu Tallinna Ülikooli URSA õppehoone ehitustööde teostamiseks.

1960ndatel ehitatud hooneosa lammutatakse ning selle asemele ehitatakse uus hooneosa – Ursa hoone. Nelja maapealse korrusega hoone ehitatakse integreerituna 2012. aastal valminud NOVA õppehoone külge ning ühendatakse teisest otsast ühendusgalerii abil ajaloolise TERRA õppehoonega. Uues hoones hakkab olema täissuuruses spordisaal koos tasapinnaga pealtvaatajatele ning avara, kahetasandilise fuajeega õppehoone. Keldrikorrusel hakkavad asuma riietusruumid ja abiruumid, jõusaal, tantsusaal ja tehnilised ruumid. Peaprojekteerija on Salto arhitektuuribüroo OÜ. Uue hooneosa suletud netopind on 4045 m2 ja lepingu maksumus üle 5 miljoni euro, millele lisandub käibemaks. Hoone valmib 2019. aasta sügisel.

Tallinna Ülikooli URSA õppehoone
Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785