Autor: Ehitusuudised • 2. juuli 2018
Autor: Scanpix

Tartul tuleb asuda taas üldplaneerima

Kuigi Tartu linn kehtestas üldplaneeringu alles möödunud aasta septembris, tuleb vahepeal toimunud haldusreformi ja Tähtvere valla linnaga liitumise tõttu planeerimisprotsessiga taas otsast alustada, teatas linnavalitsus.

Täna kinnitas volikogu Tartu ja endise Tähtvere valla üldplaneeringu ligi pool aastat kestnud ülevaatamise tulemused ning jõudis järeldusele, et uue üldplaneeringu peamine ülesanne on siduda linnaga Tähtvere ala, kuid täpsustusi vajavad ka mitmed muud teemad ning kõik üldplaneeringu osad on aruteludeks avatud.

Uus üldplaneering peaks saama kehtestamisvalmiks 2021. aasta sügisel.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785