Autor: Lauri Leet, kaasautor • 8. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Foto: Scanpix

Sisendhindade kasv ohustab Eesti puitmajatootjate edulugu

Eesti puitmajatootjad seisavad silmitsi keerulise ülesandega leida uusi lahendusi, kuidas praeguse sisendhindade kiire kasvu juures eksportturgudel edasi olla. Võitlus sihtturgudel on muutunud palju teravamaks võrreldes viie kuni kümne aasta taguse ajaga, rääkisid Eesti puitmajaklastri projektijuht Lauri Kivil ja Eesti Puitmajaliidu juhatuse aseesimees, ASi Ritsu tegevjuht Elari Kivisoo saates Eetris on Ehitusuudised.

Eesti puitmajadest rääkides meenub enamikule kohe puitmajatootjate imepärane edulugu ekspordis. Kuidas tegelikult on: kas see on ülehinnatud?

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785