Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 28. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mapri pidas Viimsis spordikeskuse sarikapidu

Eesti Olümpiakomitee president ning Karulaugu Spordikompleksi tuumikomanik Urmas Sõõrumaa.
Mapri Ehitus tähistas reedel Haabneeme kerkiva Karulaugu Spordikeskuse sarikapidu. Juba augustis Viimsi valla ja erasektori ühisprojektina valmiv 11 000 ruutmeetri suurune Karulaugu spordikeskus parandab märkimisväärselt piirkonna laste ja täiskasvanute sportimisvõimalusi.

Sarikapeol esinesid sõnavõttudega Eesti Olümpiakomitee president ning Karulaugu Spordikompleksi tuumikomanik Urmas Sõõrumaa, Viimsi vallavanem Siim Kallas ja Mapri Ehituse tegevjuht Tarmo Roos.

Karulaugu Spordihoone on projekteerinud OÜ Sammas Arhitektuuribüroo ning ehitab OÜ Mapri Ehitus. Hoone ehitus algas 2017. aasta septembris ning hoone valmib 2018. aasta augustis.

Karulaugu Spordikeskust hakkavad kasutama kohalikud koolid kehalise kasvatuse tundide läbiviimiseks ja samuti saavad erinevate alade spordiklubid omale uued kaasaegsed tegevusruumid – korvpall, jalgpall, kergejõustik, suusatamine, jalgrattasport, maadlus, vabavõitlus, lauatennis jt. Spordikeskuses hakkavad tegutsema Tondi Tennisekeskus, US Tenniseakadeemia, Golden Club Fitnessklubi ning Golden Dance Club, mis pakub tantsuõpetust lastele. 

Tondi Tennisekeskuse juhataja Marek Kaleta lausus, et ligi 11 tuhande ruutmeetri suurune spordikeskus on jaotatud mõtteliselt kaheks osaks. Poole rajatavast hoonest – pallimängude areen, maadlussaal ja osaliselt ka riietusruumid – võtab kuni 40 aastaks kasutusrendile Viimsi valla tütarettevõte Viimsi Haldus OÜ ning teise majaosa, kuhu kuulub neli sise ja kaks välitenniseväljakut, jõusaal ning treeningsaalid, haldajaks saab Tondi Tennisekeskus OÜ.

Kaleta sõnas, et Karulaugu spordikeskus saab olema multifunktsionaalne spordirajatis, kus on suurt rõhku pandud kaasaegsetele ja kvaliteetsetele lahendustele. "Karulaugu spordikeskuses saab olema neli kõvakattega ja kaks vaipkattega tenniseväljakut. Kõvakattega väljakute materjaliks on Plexicushion ehk siis Australian Open’il kasutatav pehmendusega versioon, mis on parim võimalik kate nii tippmängijatele kui ka lastele ning harrastustennisistidele," tõi ta näiteks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785