Tulekul konverents kultuuripärandi säilitamisest

Konverentsil tuleb juttu ka vesilennukite angaaride renoveerimisest.  Foto: Ehitusuudised

Eesti Ehitusinseneride Liit koostöös Euroopa Ehitusinseneride Nõukoguga korraldab 1. juunil rahvusvahelise konverentsi Civil Engineering and Cultural Heritage. Konverentsiga tähistatakse Euroopa ehitusinseneride aastat 2018 ja see kuulub Euroopa kultuuripärandiaasta 2018 sündmuste hulka.

Konverentsil räägivad oma kogemustest ainelise kultuuripärandi säilitamisel ja renoveerimisel tuntud insenerid ja arhitektid Ühendkuningriigist, Kreekast, Lätist, Leedust ja Eestist. Teiste kõrval esinevad konverentsil kreeka ehitusinsener Aris Chatzidakis, kellel on pikaajaline kogemus iidsete ehitiste renoveerimisel, läti endine kultuuriminister ja tunnustatud arhitekt Janis Dripe ning Dr. James Miles, kelle ettekanne keskendub tehnoloogia võimalustele ja HeritageBIM rakendamisele.

Konverentsi esinejaid ja ettekandeid tutvustav info on leitav SIIT. Konverentsi kava on leitav SIIT.

Registreerumine toimub kuni 28. mai EEL-i kodulehel.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785