Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 15. mai 2018

Tulekul konverents kultuuripärandi säilitamisest

Konverentsil tuleb juttu ka vesilennukite angaaride renoveerimisest.
Autor: Ehitusuudised
Eesti Ehitusinseneride Liit koostöös Euroopa Ehitusinseneride Nõukoguga korraldab 1. juunil rahvusvahelise konverentsi Civil Engineering and Cultural Heritage. Konverentsiga tähistatakse Euroopa ehitusinseneride aastat 2018 ja see kuulub Euroopa kultuuripärandiaasta 2018 sündmuste hulka.

Konverentsil räägivad oma kogemustest ainelise kultuuripärandi säilitamisel ja renoveerimisel tuntud insenerid ja arhitektid Ühendkuningriigist, Kreekast, Lätist, Leedust ja Eestist. Teiste kõrval esinevad konverentsil kreeka ehitusinsener Aris Chatzidakis, kellel on pikaajaline kogemus iidsete ehitiste renoveerimisel, läti endine kultuuriminister ja tunnustatud arhitekt Janis Dripe ning Dr. James Miles, kelle ettekanne keskendub tehnoloogia võimalustele ja HeritageBIM rakendamisele.

Konverentsi esinejaid ja ettekandeid tutvustav info on leitav SIIT. Konverentsi kava on leitav SIIT.

Registreerumine toimub kuni 28. mai EEL-i kodulehel.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785