Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 15. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuula: milline on tasuvaim kütteliik?

Foto: Pixabay
Saatesarja Eramaja ehitus uues saates on juttu eramaja kütte- ja energialahendustest. Räägime, kuidas ära tunda usaldusväärset päikeseenergia-lahenduse tootjat ja projekteerijat ning selgub ka kõige tasuvam kütteliik eramaja puhul 20-aastase perioodi jooksul.

Saade eramaja ehitusest on Äripäeva raadio eetris teisipäeviti kell 15.00. 

Kuula 92,4 FM või https://www.aripaev.ee/raadio/

Energogen OÜ juhataja Taavi Lipstok kõneleb päikeseenergial põhinevatest elektritootmise lahendustest ning kuidas ära tunda selles valdkonnas usaldusväärseimaid tegijaid.

Boschi soojustehnika Eesti müügijuht Margus Uusmees annab saates süstemaatilise ülevaate, millised on erinevate küttelahenduste ja kütteviiside tasuvused ning kui suur on erinevatel juhtudel alginvesteering.

Saatejuht on Lauri Leet. 

Saatesarja aitab kuulajani tuua Bosch.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785