Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 15. mai 2018

EKVÜ eesotsa valiti Kevin Vaher

Autor: Adven Eesti
Eesti Kütte- ja Ventilatsiooniinseneride Ühenduse eestseisus valis uueks juhatuse esimeheks Adven Eesti energialahenduste eksperdi Kevin Vaheri.

EKVÜ tööd juhib 15-liikmeline eestseisus eesotsas kolmeliikmelise juhatusega.

Lisaks Vaherile kuuluvad juhatusse esimehe asetäitjatena TTÜ hoonete energiatõhususe ja sisekliima professor  Jarek Kurnitski ning Sweco Projekt AS sisekliima ja hoone veetehnika üksuse juht Peter Haab.

Eestseisuse liikmed on Peeter Parre (IB Aksiaal), Aivar Uutar (AU Energiateenus), Aare Vabamägi, Alo Mikola (TTÜ), Indrek Raide (Nordic Energy Solutions), Kalev Kundla (Clik), Urmas Saksakulm (Kliimakonsult), Liina Laas, Mikk Maivel (RKAS), Taavi Ränk (Ecomont), Timo Olesk (ETS Nord Estonia) ja Vahur Põder.

EKVÜ on mittetulunduslik professionaalide ühendus, mille missiooniks on ehitiste tervisliku sisekliima ja tasemel energiatõhususe kujundamine kõigile majanduslikult kättesaadaval viisil. EKVÜ koondab kütte, ventilatsiooni, jahutuse ja energiatõhususe insenere.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785