Autor: Lisandra Treimann • 15. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tulekul konverents Ärikinnisvarasse investeerimine 2018

22. mail toimub Original Sokos Hotel Virus konverents Ärikinnisvarasse investeerimine 2018. Esmakordselt toimuv konverents võimaldab erinevatel kinnisvara ostu-müügiga, kinnisvaraarendusega, kinnisvarasse investeerimisega ja investorite leidmisega kokkupuutuvatel inimestel hoida silma peal kõige olulisemal rahavoogu ja kinnisvarasse investeerimist puudutaval infol.

Osaleja saab ülevaate turul toimuvast, analüüsi Eesti majanduse ja kinnisvaraturu hetkeseisust ja aimu, mida toob asjatundjate arvates tulevik finantsturul. Osalema ootame suur- ja väikeinvestoreid, kinnisvaraarendajaid, -vahendajaid ja -nõustajaid, äri- ja erakinnisvara omanikke, kinnisvarahindajaid ja laenuandjaid, ehitusvaldkonna esindajaid,  rendipindadel tegutsejaid, kaubanduspindade omanikke. 

Eesti Panga ökonomist Kaspar Oja teeb ettekande Eesti panga vaatest majandusele ja kinnisvarasektori hetkeolukorrale.

Finantsispektsiooni ettekanne käsitleb pankade laenuportfellide struktuuri ja ühisrahastuste reguleerimist.

Ühisrahastuplatvorm Estateguru laieneb jõudsalt Euroopasse. Ettevõtte asutaja Marek Pärtel räägib, millised on investeerimisstrateegiad ja instrumendid raha paigutamisel hüpoteegiga tagatud Euroopa kinnisvaralaenudesse.

Huvitavaid väljavaateid investeeringute turul 2018. aastal analüüsib MRICS partner Margus Tinno Colliers Internationalist.

Kogemuslugude blokis saavad kuulajad nõuandeid edukalt investeerimisfondilt Baltic Horizon Fund. Fondi tegevjuht Tarmo Karotam räägib muuhulgas ka sellest, millised ettevõtmised väärisid auhinda "Kinnisvara tegu 2017".

Teises kogemusloos räägib Mainor Ülemiste tegevjuht Margus Nõlvak, miks Ülemiste City arendaja Mainor Ülemiste toob turule üle 7 miljoni väärtuses võlakirju ja milline on Mainor Ülemiste kinnisvaraarenduse rahastamistaktika.

Kavasse lisandub lähiajal veelgi huvitavaid esinejaid.

Vaata konverentsi kava ja pane ennast kirja SIIT .

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785