Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 20. aprill 2018

Galerii: Kinnisvaraarenduse konverents 2018

Porto Franco juhatuse liige Rauno Teder Kinnisvaraarenduse konverentsil.
Foto: Raul Mee
Kinnisvaraarendajad, ehitajad ja vahendajad kogunesid 18. aprillil Tallinna loomaaia keskkonnahariduskeskusse, et kuulata, milline on suurte arendusprojektide hetkeseis ja kinnisvaraarenduse tulevikuperspektiivid.

Konverentsil tehti ülevaade uusarenduste trendidest Eesti kinnisvaraturul, vaadeldi Tallinna kesklinnas kerkima hakkavaid arendusprojekte, käsitleti uusarenduste turgu pankade vaatepunktist ja kuulati kogenud arhitekti nägemust uusarendustest.

Vaata pildigaleriid SIIT.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785