Sisekaitseakadeemia: pole paremat kinki kui uus õppehoone

Foto: Sisekaitseakadeemia

Eile tähistas Sisekaitseakadeemia 26. aastapäeva Tallinna uue õppehoone sarikapeoga. Sisekaitseakadeemia rektor Katri Raik ütles, et sünnipäevaks pole võimalik tahta paremat kingitust, kui seda on uus õppehoone.

Raik tänas nii ehitajaid kui ka kõiki kolleege, kes on seisnud head selle eest, et akadeemia endale uue ja väärilise kodu saab. «Igaühele meist on kodu oluline. Eesti kõrgharidus on õnneliku seisus – pea kõikidel koolidel on oma uus ja väärikas hoone. Nüüd saab olema ka Sisekaitseakadeemial. Ehitajad ehitavad maja ja meie loome sellesse majja iga päevaga üha paremat sisu. Ja mis saakski olla toredam,» nentis Raik.

Sisekaitseakadeemia uue õppehoone Tallinnas ehitab valmis Nordecon, ehitus valmib 2019. aasta esimesteks kuudeks. Sarikapidu on eelkõige pidu tublidele ehitajatele ning akadeemia uuele maja sarikapeol tõdes Nordecon AS juhatuse esimees Gerd Müller, et Sisekaitseakadeemia on unikaalne õppeasutus ja mitte ainult Eesti mastaabis.

«Mitmetahulise ja praktilise suunitlusega õppeasutuse tuleviku jaoks on arhitektid loonud vastava keskkonna, mida ilmestab hoone hulknurkne ja mitmetahuline välisilme. Nordeconi jaoks on suured ja keerulised objektid oodatud väljakutseks, kuhu panustada läbi oma parima erialase teadmise. Jätkuv suurepärane koostöö akadeemia, ehitaja ja arhitektide vahel on loonud hea eelduse võiduka tulemuse saavutamiseks.»

Sisekaitseakadeemia Tallinna Kase tänava uue õppehoone arhitektuuriprojekti autor on arhitektuuribüroo Arhitekt11. Kogu ehitusprojekti koostamist toetab Euroopa Regionaalarengu Fondi ASTRA meede.

Vaata galeriid uuele õppehoonele nurgakivi panekust SIIT.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785