Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 17. aprill 2018

Sisekaitseakadeemia: pole paremat kinki kui uus õppehoone

Autor: Sisekaitseakadeemia
Eile tähistas Sisekaitseakadeemia 26. aastapäeva Tallinna uue õppehoone sarikapeoga. Sisekaitseakadeemia rektor Katri Raik ütles, et sünnipäevaks pole võimalik tahta paremat kingitust, kui seda on uus õppehoone.

Raik tänas nii ehitajaid kui ka kõiki kolleege, kes on seisnud head selle eest, et akadeemia endale uue ja väärilise kodu saab. «Igaühele meist on kodu oluline. Eesti kõrgharidus on õnneliku seisus – pea kõikidel koolidel on oma uus ja väärikas hoone. Nüüd saab olema ka Sisekaitseakadeemial. Ehitajad ehitavad maja ja meie loome sellesse majja iga päevaga üha paremat sisu. Ja mis saakski olla toredam,» nentis Raik.

Sisekaitseakadeemia uue õppehoone Tallinnas ehitab valmis Nordecon, ehitus valmib 2019. aasta esimesteks kuudeks. Sarikapidu on eelkõige pidu tublidele ehitajatele ning akadeemia uuele maja sarikapeol tõdes Nordecon AS juhatuse esimees Gerd Müller, et Sisekaitseakadeemia on unikaalne õppeasutus ja mitte ainult Eesti mastaabis.

«Mitmetahulise ja praktilise suunitlusega õppeasutuse tuleviku jaoks on arhitektid loonud vastava keskkonna, mida ilmestab hoone hulknurkne ja mitmetahuline välisilme. Nordeconi jaoks on suured ja keerulised objektid oodatud väljakutseks, kuhu panustada läbi oma parima erialase teadmise. Jätkuv suurepärane koostöö akadeemia, ehitaja ja arhitektide vahel on loonud hea eelduse võiduka tulemuse saavutamiseks.»

Sisekaitseakadeemia Tallinna Kase tänava uue õppehoone arhitektuuriprojekti autor on arhitektuuribüroo Arhitekt11. Kogu ehitusprojekti koostamist toetab Euroopa Regionaalarengu Fondi ASTRA meede.

Vaata galeriid uuele õppehoonele nurgakivi panekust SIIT.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785