Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 17. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liikuri kvartal edeneb jõudsalt

Foto: YIT
YIT alustas eelmisel nädalal Liikuri tänava kaheksakorruselise korterelamu kuuenda korruse montaažitöid. Lasnamäele kerkiv elumaja valmib käesoleva aasta detsembris.

Liikuri 7 projekteerimise projektijuht Sirle Matteus selgitab, et hoone arhitektuurne lahendus suhestub ümbruskonnaga, kuid eristub omanäolise fassaadilahenduse poolest. Samuti kirjeldab ta, et hoovi poolsele küljele on võimalik korteriomanikul paigaldada peidetud profiilidega ilmastikukindlad fassaadikardinaid, mis pakuvad täiendavat kaitset liigse soojuse ja päikesevalguse eest.

B-energiaklassiga korterelamus valmib 59 ühe- kuni viietoalist korterit. 

Liikuri 7 on esimene kortermaja Liikuri piirkonna arendusest. Tulevikus on planeeritud ehitada majad aadressiga Liikuri 5B ja 5, et moodustada aiaga piiratud mitmekülgselt haljastatud elukeskkond. 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785