Autor: Lauri Leet, kaasautor • 6. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nädalavahetusel sünnivad uued digilahendused

Digitaalehituse klastri juhatuse liige Merylin Rüütli.
Foto: Andras Kralla
Eeloleval nädalavahetusel otsitakse Tallinna Tehnikaülikoolis toimuval digitaliseerimise arendus- üritusel parimaid lahendusi ehitussektorile.

Algab reedel, 6. aprillil kell 17.30 ideede esitlemisega.

Lõpeb pühapäeval, 8. aprillil, kui kell 20.00 tunnustatakse silmapaistvamaid meeskondi, kes 48 tunni jooksul on kõige edukamalt arendanud töötava prototüübi.

Žürii kuulutab välja võitja ning jagatakse mitmeid teisi eriauhindu.

Mentorid on Keit Paal, Indrek Moorats, Priit Rohumaa, Marek Õunamägi, Merylin Rüütli, Cesar Zeppini, Ergo Pikas, Tiit Hion, Andreas Roosson, Martin Verrev, Katharina Skolimowski ning Soome ehitusinnovatsiooni ehk KIRA-digi eestvedaja Teemu Lehtinen.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785