Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 2. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome parim betoonehitis: nägusa fassaadiga jäätmejaam

Foto: Timo Kiukkola
Kruunuvuorenranta jäätmejaam Helsingis pälvis Soome parima betoonehitise tiitli struktuurse disainiga patineeritud betoonpaneelide kvaliteetse teostuse ja hea ehituskvaliteedi eest. Võitnud töö ühendab märkimisväärse arhitektuurse kujunduse uuendusliku kolmemõõtmelise fassaadilahendusega.

Tellija: Kruunuvuorenranta Jätteen Putkikeräys Oy

Peatöövõtja: Rakennuspartio Oy

Ehituskonsultatsioon ja järelevalve: JLL Finland

Arhitektuurne projekteerimine: arhitektuuribüroo B & M Oy

Struktuurtehnika: FCG Design and Engineering Oy

Elementide 3D-modelleerimine: Betoniviidakko Oy, Topi Äikäs

Betoonelementide tarnija: Parma Oy, Kangasala tehas

Elementide patineering: Betonipallas Oy

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785