Autor: Eva Kiisler • 1. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata pilte: toimus Ehituse tehnoloogiakonverents 2018

Kinnisvaraettevõtte Kapitel ja Digitaalehituse klastri juhatuse liige Indrek Moorats.
Eile toimus Tallinnas Öpiku maja konverentsikeskuses Ehituse tehnoloogiakonverents 2018 "E-ehitusega edukaks".

Tänavuse tehnoloogiakonverentsi fookus oli kaasaegsete lahenduste kasutamisel nii ehitamisel kui ehitistes, ehitusinfo juhtimisel BIM meetodil ja e-ehituse ühtse klassifikatsioonisüsteemi loomisel. 

Esinesid Baltimaade ühe suurima kinnisvaraettevõtte Kapitel ja Digitaalehituse klastri juhatuse liige Indrek Moorats, Merko Ehitus Eesti BIM mudelprojekteerimise insener Kristjan Tüvi, Tieto nutihoonete valdkonnajuht Reetta Ruusunen, inseneri- ja konsultatsiooniettevõtte Infragate Eesti juhatuse liige Urmas Aaskivi, INTELSYSi ehitusvaldkonna arendus- ja turundusjuht Jaan Saar, Soome digiehituse programmi KIRA-digi tegevjuht Teemu Lehtinen, Rand&Tuulbergi BIM-koordinaator Margus Riimann,Nordeconi BIM arenduse projektijuht Miina Karafin ja IB Arro & Agasild Inseneribüroo juhatuse liige Alari Arro.

Lisaks ettekannetele peeti aruteluring Eesti e-ehituse ühtse klassifikatsioonisüsteemi loomisest. Arutelus osalevad Tallinna Tehnikakõrgkooli lektor Pille Hamburg, Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi digitaalehituse valdkonnajuht Risto Vahenurm, Norceconi tehniline direktor Tormi Müür ja Maanteeameti arendustalituse analüütik Leeni Langebraun.

Konverentsi modereeris Novarc Groupi juhatuse liige ja ekspordidirektor Virgo Sulakatko. Konverentsile kogunes ligi sada osalejat.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785