Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 10. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Espak hakkab ehitama uut kauplust Keilasse

Foto: AB Peil
Espak ehitusmaterjalikaupluste kett rajab Keilasse Uus-Paldiski maantee äärde uue kaupluse. Plaanitav ehitustööde kestvus on ligikaudu 2 aastat ja tegemist on 18. kauplusega, mis kuulub Espak ehitusmaterjalikaupluste ketti.

"Keila kauplus hakkab sarnanema oma suuruse pooles meie Paide kauplusega. Sisekujunduses järgime aga Tallinna uue kaupluse kontseptsiooni, mis võimaldab kasutada ära võimalikult efektiivselt kogu kaubanduslikku pinda, jättes samas piisavalt ja mugavalt ruumi klientidele liikumiseks ja kaubaga tutvumiseks," teatas ettevõte.

Ajalehe Keila leht andmeid tasus ettevõte Keila linnale kinnistu eest avaliku kirjaliku enampakkumise tulemusel 928 000 eurot.

 "Olime otsinud sobivat kinnistut Keilasse või selle lähiümbrusesse umbes kümme aastat. Kui varem pakutud kinnistud ei ole ühel või teisel põhjusel sobinud, siis nüüd oleme oma soovidele ja tingimustele vastava maa leidnud. Otsimisel võtsime arvesse mitmeid asjaolusid, näiteks seda, kuidas inimesed liiguvad, aga ka seda, millest kõige enam puudust tunnevad," rääkis Keila Lehele AS Espak juhatuse liige Arvi Liivik.

Keilas tegutseb juba Bauhofi kauplus ja linna lääneservas veel üks väiksem ehitusmaterjalide kauplus.

"Oleme Keila piirkonna olukorda jälginud juba mõnda aega ja leidnud, et üks ehitusmaterjalide kauplus mahub veel," rääkis Liivik.

Ehitust plaanitakse alustada 2018. aasta kevadel. Hoone arhitektuurse lahenduse on koostanud AB Peil OÜ. 

"Esialgne projekt on juba valmis ja ootab veel mõningaid täiustusi. Sellises suurusjärgus kauplusehoone valmimine võib võtta kuni kaks aastat ja me püüame ka selles osas oma eesmärki täita," ütles Liivik.

"Täna on üsna keeruline oletada, palju võiksime vajada töötajaid avatavasse kauplusesse, kuid, arvestades kaupluse suurust, võiks see suurusjärk olla 17-20 töötajat."

Aktsiaselts Espak loodi 1991. aastal, olles üks esimesi eraettevõtteid taasiseseisvunud Eesti Vabariigis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785