Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 27. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E.L.L. Kinnisvara muutus Kapiteliks

Skanstese bürookompleks Riias.
Kinnisvaraettevõte E.L.L. Kinnisvara võttis kõikidel turgudel kasutusele ühtse kaubamärgi Kapitel. Kapitel juhib hoonete arendusprotsessi ja jääb arendatud projektide omanikuks.

„E.L.L. Kinnisvaral on 20 aastat kogemust ärikinnisvara arendamises ja juhtimises. Oleme saavutanud Baltimaades tugeva positsiooni ning oleme laienemas uutele turgudele. Uus kaubamärk ja  täpsustatud väärtused aitavad meil kasvatada äri, tugevdada töötajate pühendumust ning paremini rahuldada tänaste ja tulevaste klientide pidevalt muutuvaid vajadusi,” ütles Kapiteli tegevjuht Taavi Ojala.

„Alates ettevõtte asutamisest 1997. aastal oleme töötanud kinnisvaraarenduse kvaliteedi tõstmise nimel, luues inimestele väärtuslikke töö-, ostu- ja majutuskeskkondi. Oma tegevuses peame silmas pikka perspektiivi – juhime tervet arendusprotsessi ja jääme arendatud projektide omanikuks. Me keskendume ajas kestvate keskkondade rajamisele ja üürnikega pikaajaliste suhete loomisele,” lisas Taavi Ojala.

Kapitelile kuuluvas neljas kaubanduskeskuses ostleb 36,5 miljonit inimest aastas. Ettevõttele kuuluvas neljas büroohoones töötab 2000 inmest ja kaks hotelli majutavad 300 000 inimest aastas. 

 „Uue brändi loomine on aidanud meil selgemalt mõista meie mõju linnakeskkonnale ja inimeste igapäevaelule,” lisas Taavi Ojala. 

„Pikaajalise koostöö jooksul on kliendid näidanud, et ärikinnisvara on palju enamat kui lihtsalt hoone – ettevõtted vajavad multifunktsionaalset hästi läbi mõeldud keskkonda, mis aitab äri kasvatada ning töötajaid tervete ja motiveeritutena hoida,” ütles Kapiteli arendusjuht Indrek Moorats.

„Me peame nimetatud põhimõtet silmas nii olemasolevate kui uute projektide arendamisel. Meie Narbuto 5 büroohoone Vilniuses pakub tervislikku ja moodsat töökeskkonda 400 inimesele. Skanstese bürookompleks Riias ja Juhkentali ärikvartal Tallinnas hõlmavad kõrgekvaliteedilisi hooneid koos multifunktsionaalse avaliku ruumiga ning kujundavad tulevikus 6000 inimese igapäevaelu. Kõikides meie uutes arendusprojektides on tagatud energiatõhusus, kvaliteetne sise- ja väliskeskkond, A-klassi bürooruumid, paindlikkus ja BREEAMi jätkusuutlikkuse standard,” lisas Moorats.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785