Uudised
Ainult tellijale

Ehitussektor kardab kuuma

Foto: Pixabay

Kuigi ehituses on praegu märksõnad sarnased, mis aasta-kaks tagasi, terendab ees üha reaalsemaks muutuv sisendhindade jõuline tõus. Ehitusettevõtetele jääb sellest lähtuvalt põhimõtteline valik -- kelle arvele ähvardav kasumi vähenemine kirjutada.

Viimastel aastatel ehitusettevõtete edetabeli esikümnesse kuulunud Ehitustrust AS on seekord hõivanud kolmanda koha. Eelmisel aastal küllalt suure hüppe müügitulus teinud ning selles 36,68 miljoni euroni jõudnud ettevõtte juhatuse esimees ja üks omanikest Kaido Somelar ütleb, et kõige tähtsam on ka ettevõttel olla tema ise, enda näoga. Siis ei pea pingutama, valetama ega õhtul kurnatusest lössi vajuma. “Kui meie nägemus sobib partneritele, siis on hea koostööd teha ja me ka teeme. On ka ettevõtteid, kellele see ei sobi, siis me koostööd ei tee,” sõnastab Somelar lihtsalt.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785