Tööstuse 47D arendusel kukkus ehitaja neljandalt korruselt

Eile kukkus ehitaja Tallinnas Tööstuse 47D arenduse neljandalt korruselt maapinnale. Tegemist on alltöövõtja töötajaga, kes pärast õnnetust oli teadvusel. Kohale saabus politsei ning kiirabi, kes viga saanud meesterahva haiglasse toimetas.

Peatöövõtja poolt olid arendusel tööohutusnõuded tagatud, avade ette paigaldatud nõuetekohased piirded ning objektil viibinud töötajad saanud vastava instruktaaži. Viga saanud ehitaja dokumendid on vormistatud korrektselt.

Esialgse info kohaselt ronis töötaja õnnetuse hetkel redelil. Haiglas tuvastati töötajal jalavigastused ning tema elu ei ole ohus. Tööline kandis ka turvavarustust. Õnnetuse täpsed põhjused on selgitamisel.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed