Tööstuse 47D arendusel kukkus ehitaja neljandalt korruselt

Foto: Endover

Eile kukkus ehitaja Tallinnas Tööstuse 47D arenduse neljandalt korruselt maapinnale. Tegemist on alltöövõtja töötajaga, kes pärast õnnetust oli teadvusel. Kohale saabus politsei ning kiirabi, kes viga saanud meesterahva haiglasse toimetas.

Peatöövõtja poolt olid arendusel tööohutusnõuded tagatud, avade ette paigaldatud nõuetekohased piirded ning objektil viibinud töötajad saanud vastava instruktaaži. Viga saanud ehitaja dokumendid on vormistatud korrektselt.

Esialgse info kohaselt ronis töötaja õnnetuse hetkel redelil. Haiglas tuvastati töötajal jalavigastused ning tema elu ei ole ohus. Tööline kandis ka turvavarustust. Õnnetuse täpsed põhjused on selgitamisel.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785