Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 26. oktoober 2017

Paljassaarde kavandatakse kolme tehissaart

The Palm tehissaar Dubais
Autor: Tripadvisor
Detailplaneering annab võimaluse rajada Paljassaare sadama akvatooriumi ja Tallinna lahe alale kolm omavahel ühendatud tehissaart, kuhu on kavandatud üks kuni 9-korruseline maa-aluse korrusega ärihoone, üks kuni 4-korruseline maa-aluse korrusega ärihoone ja üks 1-korruseline ärihoone.

Detailplaneering annab võimaluse rajada Paljassaare sadama akvatooriumi ja Tallinna lahe alale kolm omavahel ühendatud tehissaart, kuhu on kavandatud üks kuni 9-korruseline maa-aluse korrusega ärihoone, üks kuni 4-korruseline maa-aluse korrusega ärihoone ja üks 1-korruseline ärihoone.

Põhja-Tallinnas asuva 27,98 ha suuruse maa-ala kohta koostatud Paljassaare tehissaare detailplaneering võeti vastu Tallinna Linnavalitsuse korraldusega 18. oktoobril 2017. Detailplaneeringu koosats K-Projekt AS.

Paljassaare tehissaaredetailplaneeringuga saab tutvuda 21. novembrist kuni 19. detsembrini Põhja-Tallinna Valitsuse infosaalis ja Tallinna Linnavalitsuse teenindussaalis. Detailplaneeringuga on võimalik tutvuda ka elektroonselt Tallinna planeeringute registris.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785