Ülemiste uus parkimismaja saavutas kõrguse

Ülemiste Citys peeti reedel sarikapidu, millega tähistati aadressile Lõõtsa tn 11 kerkiva uue parkimismaja maksimaalse kõrguse saavutamist. Sarikapärja tõid hoone katuselt alla Technopolis Ülemiste juhatuse esimees Gert Jostov ning Nordecon Betooni juhatuse esimees Mait Rõõmusaar.

Uus parkimismaja ehitatakse paralleelselt kõrval asuva 13-korruselise Alexandre Liwentaali büroohoonega.

Samas asub hoone ka Tallinna lennujaama värava läheduses ning pakub täiendavat parkimisvõimalust lennujaama minejatele. Viiekorruselises parkimismajas jagub kohti ca 430 autole. Hoone avatakse parkijatele 2018. aasta alguses.

Galerii

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed