Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 12. oktoober 2017

Eltel Eesti jätkab Connecto nime all

Autor: Eltel Eesti
Telekommunikatsioonifirmale Technolines müüdud Eltel Eesti muudab nime Connectoks ja uuendab juhatust.

Eltel Group Corporation võõrandas temale kuuluvad Eltel Networks AS-i kõik aktsiad OÜ-le Tecnolines, mis on nüüdsest Eltel Networks AS-i ainuaktsionär. Aktsiaselts jätkab tegevust AS Connecto nime all.

Seoses aktsionäri vahetumisega on muutunud ka Eltel Networks AS-i juhtorganite koosseisud. Aktsiaseltsi nõukogusse kuuluvad nüüdsest Ivo Karilaid (nõukogu esimees), Jaanus Lehtmets ja Ott Pommer. Aktsiaseltsi juhatusest on tagasi kutsutud Marti Laidre ning juhatus jätkab koosseisus Martin Kalle, Indrek Allert ja Janek Sulev.

OÜ Tecnolines on Eestis registreeritud äriühing, mis tegutseb Eltel Networks AS-ga samas valdkonnas ning mis omakorda kuulub Eesti ettevõtjatele. Aktsiate omandamise on heaks kiitnud ka Konkurentsiamet ja tehingu kaasfinantseerija on Luminor Bank AS koostöös Kredexiga.

Elteli Eesti äritegevus hõlmab elektrienergia-, telekommunikatsiooni- ja gaasi taristuvõrkude teenuseid. Ettevõte netokäive oli 2016. aastal 26,3 miljonit ja annab tööd ligi 300 inimesele.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785