Tallinna Lennujaam alustas eelmise aasta sügisel lennukite värimisangaari ehitamist. Projekteerimis- ja ehitustööd viib ellu OÜ Astlanda Ehitus ligi 2,5 miljoni euro eest.

«Värvimisangaar ehitatakse vastavalt Magnetic MRO vajadustele, kellega lennujaam on sõlminud värvimisangaari üürilepingu. Magnetic MRO on laiendamas oma teenusepaketti ning lisab hooldus- ja remonditeenustele ka lennukite värvimise teenuse,» märkis lennujaama kommunikatsioonijuht Priit Koff mullu.

Magnetic MRO AS on pakkunud lennukite remondi- ja hooldusteenuseid alates ettevõtte asutamisest 2002.aastal. Pakutav teenus koosneb lennukite liini- ja baashooldusest, rataste ja pidurite hooldusest, varuosade tarnimisest ja lennukite modifitseerimisest. Magnetic MRO kuulus kuni 2010. aastani Põhjamaade lennundusfirmale SAS, siis omandas ettevõtte Baltcap Private Equity Fund. Kuni 2014. aastani kandis firma nime Air Maintenance Estonia. Firmast 70 protsenti kuulub Baltcapile ja 30 protsenti neljale väikeaktsionärile.