Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 12. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Astlandal valmimas 2500-ruutmeetrine lennukite värvimisangaar

Foto: Astlanda Ehitus
Tallinna Lennujaama poolt 2,5 miljoni euroga rajatav ja lennukihooldusfirma Magnetic MRO kasutusse minev värvimisangaar valmib Astlanda Ehitusel novembriks.

Tallinna Lennujaam alustas eelmise aasta sügisel lennukite värimisangaari ehitamist. Projekteerimis- ja ehitustööd viib ellu OÜ Astlanda Ehitus ligi 2,5 miljoni euro eest.«Värvimisangaar ehitatakse vastavalt Magnetic MRO vajadustele, kellega lennujaam on sõlminud värvimisangaari üürilepingu. Magnetic MRO on laiendamas oma teenusepaketti ning lisab hooldus- ja remonditeenustele ka lennukite värvimise teenuse,» märkis lennujaama kommunikatsioonijuht Priit Koff mullu.Magnetic MRO AS on pakkunud lennukite remondi- ja hooldusteenuseid alates ettevõtte asutamisest 2002.aastal. Pakutav teenus koosneb lennukite liini- ja baashooldusest, rataste ja pidurite hooldusest, varuosade tarnimisest ja lennukite modifitseerimisest. Magnetic MRO kuulus kuni 2010. aastani Põhjamaade lennundusfirmale SAS, siis omandas ettevõtte Baltcap Private Equity Fund. Kuni 2014. aastani kandis firma nime Air Maintenance Estonia. Firmast 70 protsenti kuulub Baltcapile ja 30 protsenti neljale väikeaktsionärile.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785